Reflectie:

Mijn (kunst)visie als beeldende kunstenaar heb ik altijd getoond met mijn beeldende werk. (zie work/projects) Mijn woorden waren de kleuren en vormen. Dit project, heeft mij de gelegenheid gegeven om mijn visie toch te verwoorden. Met woorden iets ‘afbeelden’ om mijzelf te kunnen uitdrukken vind ik een heel grote uitdaging.

Mijn uitdaging werd nog groter toen ik besloot om dit in de vorm van een brief te doen. Een brief aan mijn zeventienjarige zoon. Ten eerste, wilde ik mijn gedachten aan iemand richten. Het maakt het levendiger, denk ik, en ten tweede ben ik (vierentwintig uur per dag) moeder en bezig om mijn normen en waarden aan mijn kinderen over te brengen. Bovendien, als aankomend docent, zal ik met deze leeftijdsgroep ook veel te maken hebben.

Tijdens mijn onderzoek, heb ik niet alleen boeken gelezen maar ook veel gebruik gemaakt van het medium internet. Ik heb veel sites bezocht en talloze artikelen gelezen. Er is nog veel te leren en nog zoveel te vertellen. In ieder geval was het heel leuk en heel leerzaam.

 

 

 

 

 

<<